Nyt on kaikki tilaustyöt ommeltu. Lopusta kankaasta suunnittelimme aluksi tyynyjä, mutta jätimme sen kuitenkin pahan päivän varalle kokonaiseksi kankaaksi.

Eilen kävin shoppailemassa kun on vielä alea jäljellä.
Eurokankaasta ostin kangasta uusia makkarin verhoja varten ja sitten löysin alennuksella myös verhojen väriin sopivan violetin päiväpeiton.
Verhot sain tänään jo ommeltua ja loppukankaasta saan tilkkutyynyt, jotka ompelen ehkä jo huomenna. Lankoja en ostanut yhtään kerää, sillä en jaksanut enää rampata Menitaan enkä Fiinaan. Anttilassakaan ei ollut enää jäljellä kuin virkkaus ja akryylilankoja.
Ajattelin jo tulevaa joulua ja ostin meille uudet ulkovalot parvekkeelle, jotka paloivat vielä ainakin eilen......

Eilen odottikin jo uusi Novita "päivälenkiltä" saavuttuani. Isäntä oli laittanut sen oikein näkyville, jotta varmasti sen huomaisin. Nälkä pääsi yllättämään, joten selasin lehden vasta illalla.
Kelmun aukaistuani siellä odottikin yllätys: lehden kansi oli reikäinen ja rutussa sekä mukana tullut pinssi oli jo valmiiksi rikki. Lähetin siitä kyllä tänään postia Novitalle... ja yleensä mä en osaa huomautella enkä valittaa.
Jotenkin lehteä selanneena täytyy sanoa, että kerrankin oli meikäläistä miellyttäviä malleja. Jälleen saa taas tekemättömien lista loputonta jatkoansa.

Itse en ole pahemmin puikkoihin koskenut pariin päivään, sillä aika meni tänään ommellessa ja eilinen vierähti kaupungilla. Lisäksi on ollut muitakin juttuja.....
Nyt yritän kuitenkin tarttua puikkoihin ettei taito pääse ruostumaan. Tsau!