Kohta alkaa olla taas kulunut vuosi paketissa ja uusi alkamassa.
Kivasti on kiirettä pitänyt ja pikkusukkia on ahkerasti yritetty tehdä pienistä niskakivuista huolimatta.
Ensimmäiset alet on jo äiskän kanssa koettu ja yhtään lankakerää en ole vielä ostanut.... mistähän syystä, ihmettelen vaan? No onhan mulla ennestäänkin noita lankoja ja vielä sitä kerkee myöhemminkin.
Ostin mä kuitenkin parit mustat talvikengät eli nilkkurit ja mokka,-nahkaiset saappaat karvakauluksella varustettuna. Aamulla testasin kauppareissulla uusia saappaitani eikä ollut mitään moittimista. Pitoa siis löytyi ja lämmintä piti.
Eilen aamulla siivottiin ja sen jälkeen lähdin kävelemään kirjastoon. Siellä hyllyssä oli kuin odottamassa minua käsityön pikkujättiläinen ja virkkaajan käsikirja. Molemmat selasin eilen illalla läpi ja oli siellä ihan hyviä ideoita. No tuon virkkauskirjan otin ihan huvin vuoksi, sillä mä en todellakaan ole mikään kuviosta virkkaaja. Eihän sitä tiedä jos selailu sais yrittämään jotain kuviota kokeilemaan. Samalla reissulla poikkesin Finlaysonilla ja Hackmannilla ostoksilla, mutta en ostanut mitään mainitsemisen arvoista.
Käsityörintamalta vielä sen verran, että edelleen teen pikkusukkia tosin myöhästyneinä joululahjoina. Parit tyynyliinat odottaa ompelua ja verhotkin pitäis vielä ommella.
Vuoden viimeisenä työnä taitaa siis olla sukat ja koko vuoden tuotokset löytyy "sivuilta" ja sieltä valitsemalla "Lista 2006".
Vuoden viimeisellä kirjoituksella toivotan teille hyvää tulevaa vuotta uusien ideoiden kera.