No nyt on sitten lattiaremppa duunissa ohitse ja aamulla päästiin roudaamaan kamat takaisin omalle alueellemme. Koneet saatiin eilen paikoillensa ja tänään ei tarvinnut kuin itse laittaa ompeluvalaisimet kiinni pöydän kulmaan. Oli ihana päästä sieltä naapuritalon evakosta pois, sillä ei siellä olis jaksanut enää kauempaa. Eilen meinasi jo meiltä happi taas loppua, mutta sitkeästi kestimme kynsin hampain.

Viime keskiviikkona 12.4. kävimme Amos Anderssonin taidemuseossa katsomassa taas näyttelyä, ja taiteilija taisi olla sukunimeltään Mucha tai jotain sinne päin. Tuo paikka on tuossa keskustassa forumin korttelissa. Tulipahan samalla käveltyä ne 6 kerrosta näyttelyaluetta, mutta ei haitannut vaikka kierreportaat saivatkin pääni pyörälle.

Torstai oli sit mulla vapaa päivä, sillä oli pakko sellainen ottaa saadakseni leivottua jotain pääsiäiseksi.
Tuli siinä sit leivottua rahkapiirakka, pullaa ja sitruunatorttu. Laitoin myös vähän koristeita pöydälle eikä siinä sen kummempaa. Ompelin myös kaistalehamettani, jotta saan vähennettyä kangasmäärääni edes vähän. Kohtahan se on ommeltukin, mutta täytyy laittaa vielä helmakoristeet kiinni.
Lisäys illalla klo: 22.00 Hame on nyt valmis. Aion laittaa sen aamulla töihin.

Tulihan tuossa parissa viikossa saatua aikaan ne rannekkeet, säärystimet, bolero ja kanahattu rooliasuun.
Tänään aloitin sitten turkoosista 7V: stä sukkien teon, ja koristeeksi laitoin varren suuhun muutaman kerroksen turkoosia funny- lankaa. Aamulla aloitan ensimmäisen sukan kavennukset ja varmasti aloitan myös jo toisenkin sukan. Ajattelin tehdä ne kokoa 38, joka on varmasti yleisin koko meillä naisilla.
Nyt ei lanttu leikkaa tämän enempää, joten tavataan taas joku päivä.