Voi himskatti sentään sinua vanhaa Singerin romua. Sun kanssas menee kohta hermot, kun et meinaa totella enää mun käskyjäni vaan teet mitä lystäät. Housut on vain vetskaria, vyölenksuja ja  vyötärökaitaletta vaille valmiit, mutta nyt sinä alat temppuilla. Neulakin vähän vääntyi temppusi takia, vaikka ennen ompelit niin hyvin.
Noh et sä kauaa tule minua enää palvelemaan kun ostan uuden ja nykyaikaisemman koneen tilallesi. Sinä saat mennä vaikkapa venäjälle, sillä eipä sinulle tule muuta käyttöä enää olemaan. Odotahan vain sitä kaunista päivää sinä koneen pirulainen kunnes pääsen sinusta eroon. LOPULLISESTI!!

Onneksi sukkapuikot tottelevat minua, sillä neulon nyt tilauksesta miestensukkia kokoa 41. Kantalapun oon saanut jo tehtyä ja nyt pääsen tekemään teräosaa. Aikaa on viikko ja hyvin ehtii. Lankana on tummansininen Nalle ja raitaa laitoin vaaleansinisestä Woolin jämästä.
Omat neuletyöt laitoin nyt sivuun, sillä niillä ei ole niin kauhea hätä. Olisihan se kiva saada taas uutta päällensä tuonne syyslämpöön, mutta kerkeehän sitä vielä (toivottavasti) ennen lumen tuloa.