Tänään on autotonpäivä ja oltiin äiskän kanssa kaupungilla. Ensin käytiin Hakaniemen Sokoksella, kun siellä mainostettiin Novitan lankoja alennuksella. Mitään ei kuitenkaan ostettu, sillä eipä ollut oikein meille miellyttäviä värejä ja lankoja.

 Matkaa jatkettiin kodin ykkösen kautta keskustaan ja ensimmäisenä kaivokadun Anttilaan. Sieltä ostimme muutaman kerän lankoja eli itelleni ostin sinisävyistä Isoveli- Coloria säärystimiin ja lapasiin, mutta muut langat oli mielestäni hieman hintavia.

 Espan kautta kävelimme Menitaan, jossa on tolkuton määrä lankoja. Sieltä tarttui äiskän matkaan lisää lankaa, mutta omat lankani jätin vielä sinne ostamatta sillä kerkeehän sitä. Ja en osannut päättää mitä lankaa otan, sillä vaihtoehtojahan riitti pilvin pimein.

Tullessa poikettiin Forumin kautta Sanomatalon Eurokankaaseen, josta ostin itselleni kanervanpunan sävyistä samettikangasta josta ompelen housut ensiviikolla kankaan kutistamisen jälkeen. Ostin myös mustan pitkän vetskarin, jonka ompelen yhteen kesällä valmistuneeseen neuletakkiini.

Asematunnelin jälkeen olikin jo päivän kävelykierroksen aika ohi ja kotiin lähtö koitti. Bussi tulikin juuri sopivasti, eikä tarvinnut olla edes kauaa enää jalkojen päällä. ONNEKSI!!!