Helle vain jatkuu, mutta silti en jaksa siitä valittaa. Onneksi meillä on nyt tuo ilmanviilennyskone täällä hellettä ja kosteutta helpottamassa. Silti hengittäminen tuntuu joskus melkoisen vaikealta.

Perjantain vietin vapaa päivää himassa ja yllättäen käsitöitä tehden.
Uudesta Modasta aloin neuloa boleroa noista Biancan loppukeristä ja takakappale on kohta valmis. Novitakin tulla tupsahti yllättäen ja ihan odottamatta jo tällä viikolla.
Sieltä löytyi taas muutama tekemättömien ja suunniteltavien listalle jonon jatkoksi. Mutta milloin mä ehdin tehdä mun kaikki suunnitellut työt valmiiksi???

Kankaita on kaksi kassillista odottamassa tuolla kaapin lattialla, mutta nyt yritän sommitella mummolle tilkkupeittoa noista äiskältä saamista kankaista. Muutamia tilkkurykelmiä on jo ommeltu ja peitto on ainakin hyvällä alulla.

Virkkausharjoitteluna sain sen topin jo tehtyä, vaikka eteen oli pakko laittaa erilaista lankaa entisen loppuessa. Tuollahan se toppi on ollut viikon jo kaapin hyllyllä koristeena odottaen hieman viileämpää säätä. Vyönkin sain sitten edellisen Modan mallilla virkattua ja tuli siitä ihan kiva.
Sanoisko harjoitustyöksi sitäkin, sillä äiskä teki ekan mallikappale lapun ja mä opin siitä tekemään loput.

Nyt en jaksa harrastella kirjoittamista ja valokuvausta joten jätän ne hommat taas viileyttä odotellen.
Hauskoja helteiden jatkoja niille jotka niistä tykkää ;)