Eilen aamulla sää näytti vielä siedettävän hyvältä joten lähdin päiväksi äiskän luo, kun hän on vielä pari viikkoa lomalla töistänsä. Matka ei ole onneksi pitkä, sillä vain muutaman minuutin kävely tästä tuohon bussipysäkille ja samalla bussilla pääsee perille asti. Kerkesin olla siellä vähän aikaa niin BLING ja alkoi satamaan kaatamalla. Onneksi ei sentään satanut koko päivää, niin pääsimme ulos ruokkimaan oravalaumaa.

Arvatkaapa mitä löysimme kaapin kätköistä; no LANKAA tietenkin. Osa on vielä kauemmin olleita ja "mistähän nuokin lie saatu" tyyliin. Ongelmamme on siinä, kun kaikista ei edes tiedä mitä niistä tekis.
Löysin kaapin nurkasta pinkin sävyisen mohairneuletakin, jonka tein pari vuotta sitten. Se oli tarkoitus antaa 10- vuotiaalle serkkulikalle joululahjaksi, mutta en sit kuitenkaan antanut  langan materiaalin takia. Siitä lähti silloin niin pirusti karvaa, joka tarttui puseroon takin sovittelun jälkeen.
Äiskä oli nyt harjannut sen jakun ja karvanlähtö on nyt ohi. Sovitin sitä eilen itselleni, ja sehän mahtui nyt minulle. Etsinkin siihen sopivia nappeja äiskän nappipurkista ja taisin löytää sopivat. Takki jäi kylläkin vielä sinne, sillä lankoja ja muuta kamaa oli jo muutenkin reppu ja muovikassi täynnä. Tuon sen ensikerralla ja rupean pitämään sitä jo värinkin takia.
Naapurintäti antoi mulle pussillisen DMC:n muliinilankoja ja virkauskirjan.  Hän ei kuulemma itse tarvitse niitä, kun ei ole kirjontatyön ihmisiä. Yess, miten ihania lankoja ja niitä oli paljon. Nekin langat jätin vielä sinne odottamaan, sillä en tarvitse niitä nyt ihan heti.

Nyt on minullakin sitten nahkapuku. Toin nimittäin äiskän vanhan nahkahousut ja takin tänne, kun äiskä on ostanut ne joskus nuoruudessaan 70- luvulla. Olenkin jo kauan odottanut sitä päivää, kun se puku mahtuu minulle ja eilen koitti se päivä.