Viime yön nukuin aika huonosti. Kello näytti aamuyöllä jotain 4. 15, mikäli näin ajan oikein siinä unenpöpperössä. Heräsin kun alahammasta särki niin vimmatusti, enkä saanut sen jälkeen paljonkaan nukuttua. Pyörin omalla puolella sänkyämme ja koitin painaa poskea tyynyä vasten mikäli kipu hellittäisi, mutta paskanmarjat! Jossain vaiheessa olin kuitenkin nukahtanut uudelleen ja kello oli sitten 8 ja risat, kun heräsin.
Puhuminen ja aamupalan syöminen oli vaikeaa, sillä kipu viilsi edelleen. Isäntä soitti minulle ajan hammaslääkärille ja tunnin odotuksen jälkeen pääsin rääkättäväksi. Odottaessa vuoroani neuloin samalla mun taikajakkuani, joka herätti muissa odottajissa ihailua ja kummastusta.Vuoro tuli lopulta vihdoinkin ja paikan tekelehän sinne takahampaaseen laitettiin ja edestäkin korjattiin" pieni kauneusvirhe". Sain jatkolähetteen uudestaan muualle rääkkiin, mutta tiedä sitten kuinka kauan täytyy jonottaa. Hammaslääkärissä ei ollut mitään vikaa ja itse asiassa hän oli miellyttävä tyyppi jolla riitti myöskin huumorintajua.
Yhteenveto reissusta: + miellyttävä hammaslääkäri, kerkesin neuloa ja onneksi otin käsityön mukaan, matkoihin ei mennyt kauan ja miellyttävä asiakaspalvelu
- tunnin odottaminen, vähän viileä sää ja laskun loppusumma
Nyt käyn lisäämässä vielä muutaman kuvan sivuosastolleni, joten ei muuta tänään.