Ensinnäkin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA kaikille sivustolleni lukijoille!
Eletään vuoden 2005 viimeisiä tunteja, johon on tosin vielä melkein työpäivän pituus.
Kulunut vuosi oli ihan hyvä käsityörintamallakin. Tuli tehtyä monenlaista neuletta ja sen kaveria.
Uusi ompelukone on ollut myös aika kovalla koetuksella ja hyvä niin.
Uuden vuoden juttuja en ole ehtinyt sen kummemmin vielä miettiä. Työt kutsuvat varmaankin jo alkavalla kuulla pitkän tauon jälkeen. Toivottavasti yläkroppa kestäisi työntekoa, vaikka käsitöitä pääsenkin työkseni tekemään. JIHUU!!! Menneessä vuodessa tapahtumia riitti: oli sairautta, syntymistä, kuolemista ja uusia juttuja eli tarkoitan tässä nyt kissan muuttoa meille. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo meille tullessaan, toivottavasti ainakin molempien terveys säilyisi hyvänä ilman vakavia sairauksia.
Ensi vuonna puikot suihkivat jälleen ja ompelukone laulaa minkä kerkeää. Novitan uudet lankakartat on myös tutkittu ja ei mua ainakaan oikein sytytä nuo raitalangat. Onneksi on vielä Violaa kaapissa, ja onhan nekin neulottava pois. Jonkun verran olen saanut lankavarastoani tyhjemmäksi, mutta silti niitä vielä on jäljellä  ihan riittävästi. Äsken sain taas yhdet tilaussukat valmiiksi, ja uudet sukat aloitin jo vartta tekemällä.
Siis ei muuta tänä vuonna, tavataan jälleen vuonna 2006. Kultainen kudinpuikko äänestys on minun osaltani jo suoritettu, joten ääni on annettu.