Tänään tuli sitten käveltyä oikein kunnolla. Aamulla lähdin tihkusateesta huolimatta kaupungille ja käytiin äiskän kanssa shoppailemassa.
Kävimme Sokoksella 3+ 1 päivillä, mutta enpä ostanut sen kummempaa kuin vähän kesähepeneitä päälleni. Eurokankaasta ostin tällä kertaa taas kankaita: essua, hametta, toppia, puseroa ja hametta varten.
Anttilasta tarttui mukaani 2 kerää turkoosia kotiväkeä pitsitakkia varten ja työkaverille teen muistoksi sukat Nalle Colorin punaisesta kerästä. Lankaosastolla annoin lankavinkkejä yhdelle mummelille, joka etsi lankoja pikkutyttöjen ponchoihin. Juteltiin samalla yleensäkin neulomisesta ja langoista........
Nuorisoliikkeestä löytyi oikean värin etsimisen jälkeen pari puseroa kesäksi, mutta ei nekään oikein meinanneet löytyä ensin mistään.

Töissä neulon nyt "evakkotyönä" pörröisestä Funny- langasta rannekkeita, jotka sain melkein jo valmiiksi perjantaina. Sain langat jo seuraavaan tekeleeseen, joka on valkoisesta 7 V:stä ja Tangosta tehtävä lyhyt bolero pitsineuleella. Siinäpä on taas neulomista vähäksi aikaa eli ei työt tekemällä lopu.