Marraskuu on jo alkanut eikä lunta ja pakkasia näy. Taivaalta ei näytä muuta tulevan kuin vettä, mutta muuten on ihan kivoja ilmoja pidellyt. Odotan jo innolla lunta ja pakkasia ettei talvikamppeet jää käyttämättä.
Tänään kävin äiskän luona ja toin taas mukanani LANKAA. Toin loput Woolin kerät taikajakkuani varten, joka pitäis keretä jossain vaiheessa neuloa.
Lisäks äiskä oli saanut lahjoituksena 500 g ihanaa vaalean harmaan sävyistä "jotakin mitä lie" viskoosisekoitelankaa. Siitä meinaan neuloa siinä jossakin välissä isokauluksisen neuleen 3/ 05 Modasta.
Vihdoinkin sain langat siihen neuleeseen ja pääsen neulomaan sitä ihanaa mallia.

Toin samalla korttientekotarpeita, sillä kohta alkaa joulukorttien aherrus, johon menee varmasti muutama päivä. Onhan tuolla kaapissa noita korttitarpeita, mutta lisää pitää aina saada.

Siivottiin kellarikomero ja sieltä tuli vastaan pitkä, viininpunainen ja hupullinen nahkatakki joka on kans 70-80 luvulta. Äiskä osti sen silloin kun oli itse vielä nuori ja hoikka. Sekin takki on ollut kellarissa odottamassa vuosia ja nyt se mahtuu minulle.
Löysin vielä mustan kotimaisen koon 38 nahkahameen ja sekin mahtui minulle. Toinpahan  senkin pois sieltä lojumasta niin saan pitää sitä viimeksi tuoman nahkapukuni kanssa.

Eilen sain ponchoni valmiiksi siitä Nalle Colorista. Nyt laitan vain hapsut kiinni ja eikun pitämään.
Tänään se oli tosin jo päälläni, sillä toin äiskältä siihen sopivaa hapsulankaa.
Olisin laittanut hapsut samasta langasta, mutta yhtään ei keristä jäänyt jäljelle. Eihän tuo kanervanpunainenkaan tuosta näy, vaikka Nallea sekin on ja samaa väriä löytyy Coloristakin.
 Nyt taidan alkaa neulomaan toiselle sukalle paria, mikäli ne kerkee jouluksi muiden neulomisten ohella.
Lähdenkin nyt viimeistelemään ponchoani joten tavataan taas.